Blog (Nederlands)

0 Comments

veel mensen en bedrijven zullen uiteindelijk van hun oude mobiele telefoons afkomen om plaats te maken voor de nieuwste en beste technologie op de markt. Echter, beslissen over wat te doen met je oude mobiele telefoons kan blijken te zijn heel het dilemma. Bijvoorbeeld, sommigen kunnen ervoor kiezen om hun oude telefoons te verkopen, terwijl anderen kunnen gooien ze uit met de rest van hun afval wanneer de collectie dag komt.

echter, we zijn hier om een derde optie voor te stellen, namelijk recyclen voor een goed doel., Wanneer u recyclen voor een goed doel, je zal helpen mensen in nood, en er zijn extra voordelen aan dit te doen ook. Hier zullen we bespreken waar u uw oude mobiele telefoons kunt doneren, evenals enkele goede doelen bespreken die mobiele telefoons accepteren.

waar u uw mobiele telefoon doneert

veel goede doelen zullen oude mobiele telefoons accepteren en doneren aan mensen in nood. Sommige stichtingen zullen ook draadloze recyclingprogramma ‘ s bieden die organisaties en bedrijven in staat stellen om terug te geven aan de gemeenschap door hun oude elektronica te doneren., Bovendien zal het doneren van uw oude mobiele telefoons helpen de hoeveelheid afval die wordt gegenereerd te verminderen, aangezien mobiele telefoons die in het afval worden gegooid meestal op stortplaatsen zullen eindigen waar ze zullen rotten en bijdragen aan land -, lucht-en watervervuiling.

bovendien hebben veel van deze stichtingen een netwerk van nationaal erkende liefdadigheidsinstellingen die zij ondersteunen, en velen zullen uw oude mobiele telefoons doneren aan een goed doel van uw keuze op verzoek. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om eventuele opbrengsten die worden gegenereerd uit uw oude Elektronische gadgets te doneren aan de e-recycling foundation als je dat wilt.,

hoe het ten goede komt aan bedrijven en goede doelen

de bijdragen die u levert aan elektronische recyclingstichtingen zijn fiscaal aftrekbaar, en u kunt hen ook vragen om uw verouderde elektronica te doneren aan een goed doel waar u veel waarde aan hecht. U zult ook de wereld laten zien dat uw bedrijf milieuvriendelijk en verantwoordelijk is, wat de geloofwaardigheid en reputatie van uw bedrijf kan vergroten en nieuwe klanten kan aantrekken.,

uw oude elektronica zal ook worden hergebruikt of gerecycled, waardoor niet alleen de minder bedeelden kunnen genieten van uw gerenoveerde mobiele telefoons, maar ook de hoeveelheid afval die wordt gegenereerd zal verminderen. U kunt ook in staat zijn om nieuwe kansen te creëren die kunnen helpen bij het bevorderen van een cultuur die goodwill aanmoedigt.

goede doelen kunnen ook profiteren, omdat turnkey-oplossingen kunnen worden gebruikt om zo nodig nieuwe inkomstenstromen te genereren. Goede doelen kunnen ook hun zakelijke partners helpen door hen te helpen hun filantropische en ecologische duurzaamheidsdoelstellingen te bereiken., Uiteindelijk zullen ondersteunende stichtingen die draadloze recyclingprogramma ‘ s uitvoeren, het leven van talloze mensen en gemeenschappen op mondiaal niveau aanzienlijk veranderen.

het 1miljoen Project

Als u besluit om uw oude mobiele telefoon te doneren aan het 1miljoen Project, dan zullen alle inkomsten die worden gegenereerd uit de recycling of wederverkoop van uw mobiele telefoon worden gedoneerd aan de 1miljoen Project Foundation., Het doel van de 1miljoen Project Foundation is om minder fortuinlijke jonge studenten toegang te bieden tot high-speed internet en mobiele apparaten die ze kunnen gebruiken om onderzoek te doen en hun huiswerk te doen.

vandaag wijzen de meeste leraren projecten toe die internettoegang vereisen voor onderzoeksdoeleinden, dus het doel van het programma is om de kloof in het onderwijs tussen rijke en minder fortuinlijke studenten te overbruggen door ervoor te zorgen dat geen enkel kind achterblijft.,mobiele telefoons voor soldaten mobiele telefoons voor soldaten is een liefdadigheidsorganisatie die al meer dan 15 jaar bestaat en de opbrengst van gerecyclede telefoons en donaties gebruikt om minuten te kopen voor militair personeel dat wil bellen naar geliefden terwijl ze in het buitenland dienen.,

De stichting heeft ook een tweede programma, bekend als het Helping Heroes Home program, dat de donaties gebruikt die zij ontvangt om veteranen te helpen bij de overgang van het militaire leven naar het civiele leven door het verstrekken van psychologische diensten, zoals PTSS counseling, evenals stage-en trainingsprogramma ‘ s.

Secure the Call

Secure the Call is een non-profit organisatie met als hoofddoel het verminderen van het aantal gadgets dat uiteindelijk wegrot op stortplaatsen. Ze hergebruiken oude telefoons zodat ze kunnen worden gebruikt als levensreddende apparaten voor noodgevallen., Ook, wanneer u uw telefoon aan hen doneren, zij zullen ervoor zorgen dat alle persoonlijke gegevens die op uw telefoon is geëlimineerd. Ze zullen ook terug te keren naar de fabrieksinstellingen en zelfs verpletteren uw SIM-kaart, zodat het niet in de handen van cybercriminelen.

het resultaat is dat uw telefoon alleen voorbereid is op noodoproepen naar 911. Dan worden de mobiele telefoons gegeven aan mensen die anders geen levensreddende mobiele telefoon zouden kunnen bezitten. Ook, u kunt profiteren van een prepaid verzendlabel voordat u uw oude mobiele telefoon uit te sturen naar de organisatie., Of, u kunt betalen voor de scheepvaart zelf-als je een paar extra dollars te sparen.

blijkbaar zijn er letterlijk honderden verschillende liefdadigheidsinstellingen die mobiele telefoons accepteren, ongeacht hun merk, model of conditie, dus aarzel niet om uw oude mobiele telefoons te doneren, omdat dit een groot verschil kan maken in het leven van de behoeftigen, evenals het verminderen van de hoeveelheid e-waste die op stortplaatsen terechtkomt.,

e-Cycle is gespecialiseerd in liefdadigheid via onze draadloze recyclingprogramma ’s en ondersteunt vele non-profit organisaties, waaronder, maar niet beperkt tot, het Center For Family Safety and Healing, JDRF, Flying House Farms, EarthShare, United Way, Autism Speaks, het Children’ s Miracle Network, de American Cancer Society, Norcross Ministries, de AIDS Healthcare Foundation, het Wounded Warrior Project en de Make-A-Wish Foundation.

voor meer informatie over het doneren van uw oude mobiele telefoon aan een goed doel, bel eCycle op 1-877-215-5255 of neem contact met ons op hier.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *