de beste posities voor grote slaap

0 Comments

slaapposities variëren op basis van veel verschillende factoren. Het type en de leeftijd van een matras, eerdere verwondingen en gezondheidsproblemen beïnvloeden de kwaliteit van de slaap. Slaapposities kunnen worden onderverdeeld in 2 verschillende categorieën en dit artikel zal de beste posities voor een goede nachtrust verkennen.

slaappositie # 1-Beste voor lage rugpijn en heuppijn inclusief uitstralende heuppijn., Als uw arts u heeft gediagnosticeerd met het piriformis-syndroom is de beste positie om op uw rug te liggen—leg met een kussen onder uw knieën en een cirkelvormig voorwerp (zoals een opgerolde handdoek) onder uw lage rug voor ondersteuning. Klik hier voor stretches die het piriformis syndroom helpen verlichten.

slaapstand #2 – het beste voor chronische rugpijn—als gevolg van een discusschijf, stenose van het ruggenmerg of osteoartritis, kunt u het beste op uw zij slapen met een kussen tussen uw knieën. Zorg ervoor dat uw wervelkolom evenwijdig aan de vloer is en niet gebogen of gekanteld.,

slaapstand #3-Slaap nooit op uw buik omdat het torsiekrachten in uw nek / bovenrug creëert.

welk kussen is het beste?

De gemiddelde volwassene slaapt 8 uur / nacht, dus het is noodzakelijk dat uw kussen de uitlijning van uw nek, schouders en bovenrug ondersteunt. Het type kussen is altijd gebaseerd op persoonlijke voorkeuren, maar het belangrijkste aspect is om ervoor te zorgen dat uw ondersteunt uw nek uitlijning volgens de afbeelding hieronder.,

Is een zachte of stevige matras beter?

geen van beide! Het is beter voor je wervelkolom als je af en toe ‘ s nachts draait. Het kiezen van een te zachte matras kan uw beweging beperken. Een stevige matras kan uw wervelkolom niet ondersteunen. Kies een medium Matras met een proefperiode om te zien of je het leuk vindt.

hoe zit het met uw spinale uitlijning?

soms beïnvloedt de uitlijning van uw wervelkolom de slaapgewoonten. Als je last hebt van slaap vanwege rugpijn, nekpijn of stijfheid, probeer dan een Charlotte chiropractor te zien om de uitlijning van je wervelkolom te laten evalueren. Dr., Bob Mason, verkozen tot een van Charlotte ‘ s beste Chiropractors, probeert de oorzaak van symptomen te bepalen in plaats van symptomen te maskeren met lopende behandelingen die tijdelijke verlichting bieden.

veel patiënten vinden het gemakkelijker om zich ‘ s nachts comfortabel te voelen na chiropractiebehandeling bij actieve leven Chiropractie. Chiropractie aanpassingen evenwicht het zenuwstelsel, en het is gebruikelijk voor patiënten om een diepere slaap te merken ‘ s nachts en meer energie de volgende dag na een chiropractie aanpassing door Dr. Bob.

kind slaapt niet?,

veel ouders brengen hun kinderen tot het actieve leven Chiropractie als ze moeite hebben met slapen of last hebben van koliek. In deze gevallen is cranio-sacrale therapie (CST) de meest gebruikte techniek.

Als u of uw kind slaapproblemen heeft of rugpijn, nekpijn of stijfheid heeft, bel dan 980.406.3862 om een afspraak te maken om te bepalen of wij u kunnen helpen!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *