How To Be An Optimistic Person And Live Your Life With a Smile

0 Comments
bijgewerkt op 29 September 2020 •

in dit bericht kunnen we links gebruiken naar de producten die we nuttig of schattig vinden.,

  • 20
    Aandelen

In het leven, worden we vaak geconfronteerd met situaties die test van onze mogelijkheden en ons geduld. Terwijl de meeste mensen ervaren dit ten minste een keer in het leven, slechts een paar krijgen door deze moeilijke tijden met een glimlach op hun gezicht., Deze mensen zijn optimisten-vrolijke zielen die een zilveren randje zullen vinden in elke situatie waarmee ze worden geconfronteerd.

een optimistisch persoon zijn betekent niet dat je onverschillig wordt voor je problemen – in plaats daarvan betekent het dat je je niet laat overweldigen door negatieve gevoelens. Het leven van je leven met deze positieve mindset kan uw stemming te verhogen, houd je gezonder, en dankbaar voor de goede dingen in het leven.

Hoe ben je een optimistisch persoon en leef je leven met een glimlach

artikel onderwerpen (scroll naar beneden – de inhoud begint hieronder)

1., Optimisme en pessimisme-Wat is het verschil?

als er één regel is die de essentie van optimisme en pessimisme samenvat, moet het dit gouden citaat van George Bernard Shaw zijn:

‘zowel optimisten als pessimisten dragen bij aan de samenleving. De optimist bedenkt het vliegtuig, de pessimist de parachute.’

De meesten van ons hebben het glas-half-vol verhaal gehoord. Het leert ons dat pessimisten het glas als halfleeg zien in plaats van dankbaar te zijn voor wat ze hebben, terwijl optimisten blij zijn om tenminste iets te hebben. Echter, de realiteit is niet zo eenvoudig!, Het verschil tussen een optimist en een pessimist is niet de problemen waarmee ze worden geconfronteerd – eerder, het ligt in hoe ze omgaan met deze problemen!

Het leven is een mooie mix van goede en slechte dagen, en ups en downs zijn een deel van het leven. Op een gelukkige Dag zullen de meeste mensen door een roze bril naar de wereld kijken en dankbaar zijn voor wat er ook gebeurt. Maar wanneer ze worden geconfronteerd met een lichte hik, zullen pessimisten een volledig negatieve draai aan het leven nemen – hun denken weerspiegelt negatieve energie, en een pessimist zal altijd het ergste verwachten.,

een optimistisch persoon, aan de andere kant, zal zich richten op het positieve en omgaan met de situatie met een positieve vooruitzichten.

nu is niemand perfect, en zelfs de meest positieve mensen worstelen om met de moeilijkheden in het leven om te gaan. Maar het gebruik van je wilskracht om deze moeilijkheden te overwinnen en te hopen op een betere toekomst is wat een optimist onderscheidt van een pessimist!

P. S. laat me verduidelijken dat dit niet betekent dat pessimisme op geen enkele manier ‘slecht’ is., Net als al het andere, balans is hier cruciaal, en het balanceren van je leven tussen beide gevoelens is de enige manier waarop je zult slagen in het leven. Een mate van pessimisme dwingt je om gecontroleerd en voorzichtig te zijn op vele cruciale punten in het leven!

2. Wie is een optimistisch persoon?

wanneer we naar een gelukkig persoon kijken, associëren we automatisch met optimisme, maar deze twee zijn volledig gescheiden entiteiten. Terwijl het zijn van een optimistisch persoon kunt u vaker tevreden zijn, een optimist is niet altijd gelukkig!, We geloven al lang dat een optimist alleen positief ziet in elke situatie, maar de waarheid is iets ingewikkelder.

een optimistisch persoon zijn betekent niet dat je een oogje dichtknijpt voor al je problemen en je focust op de goede dingen. In plaats daarvan hangt het af van hoe je de stress van het leven benadert – bezwijk je, of neem je het op als een uitdaging?

simpel gezegd, als je een optimistische mentaliteit aanneemt, zullen je problemen niet verdwijnen, maar je zult de kracht hebben om ze op een productieve manier onder ogen te zien.

3., Redenen om te kiezen voor een optimistische houding

de optimistische persoon heeft de neiging om meer van het leven te genieten dan anderen, maar er zijn tal van andere redenen om te kiezen voor een optimistische mentaliteit.

1: Er is een duidelijk verband tussen uw houding en uw gezondheid.

wetenschappers hebben waargenomen dat optimisten een lagere incidentie van hartproblemen en hypertensie hebben. Een optimistisch persoon heeft meer kans om een lang, gezonder leven, omdat ze niet laten problemen krijgen om hun hoofd, en ervaring minder stress dan hun pessimistische tegenhangers.,

2: optimistische persoon behandelt kleine hindernissen met een glimlach, en laat kleine problemen niet heersen.

een optimistisch brein is bijna vastgebed om minder cortisol te produceren, het natuurlijke stresshormoon van ons lichaam. Dit verbetert de kwaliteit van hun leven simpelweg omdat je kunt omgaan met wat het leven gooit op je met gratie, zonder stress uit te veel.

3: optimistische mentaliteit leert je om het beste te maken van wat je gegeven wordt.

… en het is een van de beste redenen om een optimistische houding aan te nemen., Kiezen om een optimistisch persoon zal een verbetering in uw houding en je begint te merken hoeveel goed is overal om je heen.

4. Hoe kun je een optimistisch persoon worden?

1) doe een bewuste inspanning om te veranderen hoe je denkt

We kiezen voortdurend tussen opties vanaf het moment dat we wakker worden tot wanneer we gaan slapen. Net zoals u beslist of u een rustige dag alleen wilt doorbrengen of uit wilt gaan met vrienden, kunt u ook kiezen of u een positievere mindset wilt hebben en als een optimistisch persoon wilt leven.,

We leven in een pessimistische wereld waar alles mis kan gaan… maar de reis naar een optimist te zijn begint waar je besluit om positief te zijn en beslissingen te nemen om deze keuze te ondersteunen, elke dag. Dit boek kan u helpen uw optimistische denkwijze vorm te geven:

The Happiness Advantage: How a Positive Brain Fuels Success in Work and Life by Shawn Achor

2) Surround yourself with positive people

We are as good as the company we keep., Als je jezelf omringt met mensen die vasthouden aan hun ellende in plaats van verder te gaan, zul je snel merken dat je hetzelfde doet. Als je iemand een oplossing voor hun probleem biedt en ze poetsen het af, erop aandringen dat het niet zal werken, beschouw het als een rode vlag! Tijd doorbrengen met gelukkige, positieve mensen zal u aanmoedigen om hetzelfde te doen.

3) herken negativiteit in je gedachten

je kunt niet leven in de hoop dat alles perfect zal blijken, en het is volkomen normaal om enkele negatieve gedachten te hebben., Het is niet gezond om deze gevoelens te negeren, dus probeer je gevoelens te erkennen in plaats van ze af te poetsen (dit artikel kan helpen).

Als u bezorgd bent over een komende vergadering, is het goed om uw bezorgdheid te herkennen en uzelf zo goed mogelijk voor te bereiden. Geloof het of niet, een balans van negatieve emoties is van vitaal belang om ons gemotiveerd te houden, en het probleem ontstaat alleen wanneer je deze gevoelens je optimisme laat schaduwen.

4) oefen positief denken

als je ‘ s morgens wakker wordt, probeer dan dankbaar te zijn voor de kleine dingen in het leven., Geniet van de zon, kijk naar de schoonheid van de natuur, en wees blij met wie je bent. U kunt ook proberen journaling oefeningen die zich richten op positieve gedachten-het is een fantastische manier om uw stemming te verheffen en besteden de hele dag glimlachen!

Als u niet precies weet hoe u positiviteit moet beoefenen, raad ik u aan om ons afdrukbare positivity Journal te pakken die u hier doorheen kan leiden:

en hoewel u misschien denkt dat het niet mogelijk is om te veranderen hoe u met het leven omgaat… de waarheid is – het is zeker mogelijk, als u een inspanning doet., Ik weet zeker dat je nu de voordelen begrijpt van een optimistisch persoon te zijn. Waarom start u uw reis niet vandaag?

Als u zich geïntimideerd voelt door uw negatieve emoties, begin dan met kleine stapjes. Vul je geest met positieve gedachten, mooie leest, zachte uitzichten, omring jezelf met positieve energie en mensen, en al snel zul je merken hoeveel beter je je zult voelen als je eenmaal een optimistisch persoon.

vind je deze tips leuk? Scroll naar beneden voor meer!,

Amber & Het Team

hoofdredacteur bij ShineSheets.com / we zijn altijd op een missie om je ideeën te geven die je leven vormgeven + het beter maken, dag na dag.
over mij + Pinterest + Instagram + Twitter

Was dit nuttig?

Klik om dit artikel te beoordelen:

😍 dit vind ik leuk!12 🤔 niet voor me1


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *