How to make money selling Pokemon trading cards

0 Comments

met de Pokemon TCG exploding in value in 2020, nieuwe verzamelaars kunnen zich afvragen hoe om geld te verdienen met hun kaarten. Hier is alles wat je moet weten.

Pokemon Trading Cards zijn nooit heter geweest dan ze nu zijn. De populariteit van de hobby heeft bereikt een all-time high in 2020, nadat beroemdheden als Logan Paul een spotlight op het.

advertentie

Items die eenmaal op speelplaatsen zijn verhandeld voor niets kunnen nu zo veel verkopen als een huis., We zullen gaan over een aantal van de stappen nieuwe verzamelaars moeten nemen om te proberen om geld te verdienen uit deze exploderende markt.

PokeGuardian / the Pokemon Company

Pokemon-kaarten die in 1999 zijn uitgebracht, kunnen nu voor geld worden verkocht.

How to make money selling Pokemon cards

voordat we beginnen, moeten we een paar dingen uit de weg. Ten eerste, de echte geld-makers op dit moment zijn van de 1999 originele Base Set., Als je deze kaarten nog niet hebt weggestopt uit je kindertijd, is het bijna onmogelijk om deze verzamelobjecten in handen te krijgen.

om dingen in perspectief te zetten, kan een booster box van die set gaan voor $34k (onbeperkt) helemaal tot $375k (1st Edition). De waarheid is, deze items zijn niet alleen in zeer schaars aanbod, maar investeerders ter waarde van miljoenen hebben ze gestolen.,

 • Lees meer: 5 waardevolle Pokemonkaarten die je in je kindertijdcollectie hebt

Deze gids behandelt de verkoop van kaarten voor nieuwe verzamelaars, evenals kaarten die al kaarten hebben maar niet zeker weten wat ze waard zijn. Het is belangrijk om de verwachtingen in toom te houden, en om te begrijpen dat het veel werk en onderzoek vergt.,

advertentie

verzamelaars die al kaarten hebben

YouTube: Leonhart

je eigen zijn waarde waard voordat ze beoordeeld.

Als u al kaarten hebt, moet u eerst uitzoeken welke items daadwerkelijk een waarde hebben. Zodra u uitzoeken degenen die potentieel hebben, je nodig hebt om ze te sturen voor het beoordelen. Om het bot te zeggen, items hebben een lagere waarde totdat ze zijn bekeken door een professioneel bedrijf.,

 • Stap 1: Kijk naar uw kaarten en zet holografische of zeldzame items opzij. Ga naar een veiling site zoals eBay en voer de naam van de kaart, evenals het nummer vermeld op de rechterbenedenhoek. Bijvoorbeeld ” Charizard 107/105 “
 • Stap 2: Zodra u uw exacte kaart ziet, vinkt u het vakje” verkochte Items ” aan. Kijk nu door alle veilingen van uw kaart die zijn verkocht in de afgelopen maand om een algemeen idee van wat de collectible is eigenlijk gaan voor te krijgen.,
 • Stap 3: nu je weet welke kaarten je bezit die een hoog-selling potentieel hebben, moet je je kaarten naar PSA of Beckett BGS grading bedrijven sturen om ze bekeken te krijgen.
 • Stap 4: vanwege de populariteit van Pokemon kunnen de wachttijden langer zijn dan normaal. Maar zodra u uw kaarten teruggestuurd, zult u een meer definitief idee wat uw kaart waard is. Als je kaart bijvoorbeeld terugkomt als PSA 9, herhaal dan Stap 2 en zoek naar andere PSA 9s die onlangs zijn verkocht.
 • Stap 5: Nu kunt u op uw kaarten zitten en wachten terwijl de prijzen blijven stijgen., Of u kunt het item te verkopen op sites zoals eBay, trollandtoad, of zelfs zet ze op Erfgoed veilingen of iconische.

nieuwe verzamelaars

Ebay: shizmanski

U kunt Pokemonkaarten op eBay vinden die nu goedkoop zijn, maar veel waard kunnen zijn later.

Als u een nieuwe verzamelaar bent, zal het moeilijk zijn om de uiterst zeldzame items in handen te krijgen, hoewel het nog steeds niet te laat is. Vroege sets zoals Fossil, Team Rocket en Gym Heroes kunnen nog steeds worden opgekocht., Het grootste deel van de focus ligt nog steeds op de 1999 Base release.

advertentie

 • Stap 1: Gebruik een bron zoals tcg analyst ZandGEmporium die de verkoop van vintage sets volgt. Kijk voor de kaarten die momenteel verkopen hoog, of die een consistente stijging van de waarde maand na maand tonen.
 • Stap 2: Als u van plan bent om op uw kaarten te gaan zitten als een langetermijninvestering, ga dan naar sites als eBay en zoek naar sites met PSA of Beckett., U kunt proberen om te bieden voor deze items en hopen te betalen voor hen tegen een lagere waarde, of gewoon bijten de kogel en koop het nu – dat is prima als je zit op hen als waarderen activa.
 • Stap 3: Als u op zoek bent om snel te verkopen, kunt u uw handen op dezelfde zeldzame kaarten voor veel goedkoper als ze zijn ongegradeerd. Maar wees ervan bewust, je bent het nemen van een gok als je niet volledig kan controleren of de toestand van de kaart. Zorg ervoor dat u goed kijkt naar de foto ‘ s van het item en kijk naar de waardering van de verkoper., Je moet ze ook naar PSA of Beckett sturen als ze naar jou zijn gestuurd.
 • Stap 4: Zodra u uw items weer gesorteerd hebt, kunt u op het verzamelobject gaan zitten of het op sites zoals eBay of veilinghuizen verkopen-welke route u ook verkiest.

de beste TCG-sets om te investeren in

PokeGuardian / the Pokemon Company

het zijn niet alleen retro Pokemon-kaarten geld waard. Nieuwe sets zoals het verborgen lot van 2019 zijn het waard om in te investeren.,

hoewel dit tot op zekere hoogte subjectief is, zullen we bespreken wat volgens ons de beste sets zijn om kaarten te kopen., Dit zal ook de moderne versies, die niet zijn ontploft in waarde, maar zijn over de opkomst:

 • 1999 Base Set Onbeperkt Afdrukken
 • 1999 Fossiele
 • 2000 Team Rocket
 • 2000 Fitnessruimte Helden
 • 2000 Fitnessruimte Uitdaging
 • 2000 Neo Genesis
 • 2000 Neo Discovery
 • 2000 Neo Revelation
 • 2000 Neo Destiny
 • 2016 Evoluties
 • 2017 Branden Schaduwen
 • 2019 Verborgen Lot

Door de 1e Editie Base Set is een lage bevolkingsdichtheid en astronomische prijzen, de meeste verzamelaars zullen gaan naar de volgende beste ding – het Onbeperkt voeren., Dit is de versie die de meeste kinderen hadden opgroeien, en zal waarschijnlijk hebben in hun garage of zolder.

 • Lees Meer: beste manier om te zorgen voor & Sla uw Pokemonkaarten op

degenen die willen investeren kunnen kijken naar de 2016 Evolutions uitbreiding. Voor zijn 20-jarig jubileum heeft het Pokemon-bedrijf veel van de meest populaire basiskaarten, waaronder Charizard, opnieuw gedrukt. Deze items kunnen nog steeds vrij laag worden gekocht, en de prijzen zijn aan het begin van de booming.,

in termen van moderne sets, Hidden Fates is extreem hot sinds het uitgebracht in 2019. De waanzinnig zeldzame glanzende Charizard is een geweldige investering, en de collectie beschikt over veel populaire Pokemon met hun zeldzame glanzende kleuren.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *