Inzicht in hoe honden denken

0 Comments

wanneer de meeste mensen kijken naar de manier waarop honden denken, richten ze zich op één duidelijk feit: honden zijn geen mensen. De aanname die volgt is dat honden niet denken als mensen. hoewel het waar is dat honden niet menselijk zijn en inderdaad anders denken dan wij, lijken we meer op elkaar dan je zou denken.honden begrijpen de wereld en elkaar op dezelfde manier als menselijke kinderen in de wereld worden geïntroduceerd, door visuele aanwijzingen en geuraanwijzingen., Ze zijn bijzonder scherp waarnemers van lichaamstaal, en de hoeveelheid informatie die ze kunnen verzamelen van een andere hond ‘ s posterior is verbazingwekkend. In tegenstelling tot mensen, wiens belangrijkste vorm van communicatie en begrip vocaal is, vertrouwen honden voornamelijk op geur, gevolgd door zicht, dan geluid, en ten slotte het gebruik van hun stem. Als voorbeeld, een hond leert een handgebaar – een visuele cue – veel sneller dan een verbale commando. Als je met je been tikt, zullen ze leren dat betekent “kom hier” veel sneller dan ze zullen begrijpen dat je de woorden spreekt., In feite, als ze eenmaal de visuele cue begrijpen, is het de associatie van het geluid met dat handgebaar dat hen leert wat de woorden betekenen. hoewel er overeenkomsten zijn in de manier waarop mensen en honden denken, zijn er ook grote verschillen. Honden zijn zich volledig bewust van dit verschil en kunnen niet worden misleid om te geloven dat mensen honden zijn, zelfs als we ons best doen om ze na te bootsen. Honden zijn scherp waarnemers van menselijk gedrag en begrijpen de verschillen tussen mensen en honden. Ze proberen niet op dezelfde manier met mensen te communiceren als andere honden., Ze weten dat we anders zijn en zouden ze niet begrijpen, dus handelen ze op een manier die mensen kunnen begrijpen. lopen naar de achterdeur en blaffen naar het is hun versie van vragen om te worden vrijgelaten. zittend voor de kast waarvan ze weten dat het hun eten bevat en er aan zitten te krabben is hun manier om ons te vertellen dat we honger hebben.
Dit zijn dingen die menselijke handen vereisen-deuren openen, voedselpakketten, en dingen in kommen gieten. Honden zijn zich er volledig van bewust dat ze”t (meestal) deze dingen zelf kunnen doen en zijn zich er evenzeer van bewust dat mensen dat kunnen., Ze begrijpen hoe wij denken, misschien beter dan wij begrijpen hoe zij denken.honden zijn zeker beter in het uitleggen van dingen in menselijke termen dan wij in het uitleggen van dingen in honden termen. We leren ze onze manier van doen te begrijpen, omdat we de dingen niet op hun manier kunnen doen. Honden, aan de andere kant, leren een totaal andere taal om met ons te communiceren, een taal die soorten kruist – dat is behoorlijk indrukwekkend.
honden zijn veel slimmer dan mensen denken.dus hoe denken honden?,honden lezen of schrijven niet, dus denken ze niet in woorden en symbolen zoals mensen dat doen. Ze kunnen echter zeker geleerd worden om symbolen en woorden en de handelingen die ermee gepaard gaan te herkennen, maar dit gebeurt door zeer zorgvuldige training en is niet hun natuurlijke staat. maar honden lijken nog steeds erg op ons in wat ze denken, zelfs als ze er niet op dezelfde manier over denken. Ze hebben doelen en behoeften., Ze weten dat ze voedsel en onderdak nodig hebben, ze hebben meestal een sterk verlangen om nieuwe dingen te leren, en ze behouden hun jachtinstinct, begraven in hun genetische herinneringen, uit een tijd dat honden wolven waren en op hun eigen voedsel jaagden. Daarom jaagt een wilde hond, Hij zal geen honger hebben. Maar honden moeten ook Spelen en vermaakt worden, en ze hebben fysieke geruststelling en comfort nodig., het belangrijkste om te onthouden als het gaat om het begrijpen van hoe honden denken is dat ze veel op ons lijken, in termen van wensen en behoeften; ze zien dingen gewoon anders en worstelen om zichzelf uit te drukken op een manier die wij begrijpen. Honden hebben zoveel behoeften en wensen als mensen, zij het met betrekking tot zeer verschillende dingen. Als je eenmaal begrijpt wat een hond nodig heeft en wil, is het een stuk makkelijker om hun gedrag te begrijpen, en je komt dichter bij het begrijpen hoe ze denken., Maar als u op zoek bent om met dieren te werken en honden beter wilt begrijpen, kunt u profiteren van een van onze hondengedrag of honden eerste hulp cursussen om een beter inzicht te krijgen in de beste vriend van de mens.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *