Kies maar! De top 50 Miniatuur Fairy Garden Design Ideas

0 Comments

sinds Walt Disney feeën nog populairder maakte door zijn creatieve gebruik van het pixie karakter Tinker Bell in “Peter Pan,” lijkt er een betoverende invloed neergedaald te zijn op de Woonplaatsen van vrouwenwoningen en appartementen met hun gebruik van fairy garden designs. Dames kunnen niet lijken te krijgen genoeg van de kleine wezens als veel vrouwen streven naar het creëren van hun eigen kleine werelden van make believe binnen hun ontworpen DIY fairy Tuin.,met behulp van grillige sprookjestuinideeën creëren vrouwen een gevoel van kinderlijke magie, omdat sommigen zelfs denken dat deze tuinen de kleine geestwezens op bovennatuurlijke wijze naar hun verblijf lokken. Echter, wetende dat veel vrouwen gewoon kijken naar hun Doe-het-zelf fairy tuin als een decoratieve touch of als een accessoire voor de rest van hun huis design omgeving, grote aantallen van kwaliteit online winkels zijn naar voren gekomen die alles wat de dames kunnen willen een mini-fairy tuin weer te geven.

Hoe maak je een Sprookjestuinontwerp?

met veel fantasie., Dit gezegd zijnde, zijn hier eenvoudige stappen om een Miniatuur fairy tuinontwerp te maken:

  1. Bepaal welke container u gaat gebruiken.
  2. schets de lay-out van uw tuin met een stok, of teken het uit op een stuk papier.
  3. Kies een kleine boom als scherpstelpunt voor uw tuin. U kunt ook gebruik maken van houtige kruiden zoals salie, rozemarijn, of lavendel.
  4. voeg de kleine accessoires toe, en daar heb je het!

laten we nu eens kijken naar onze Top 50 Miniatuur fairy garden displays, hun beschrijvingen en de creatieve benaderingen die uw verbeelding tot het uiterste zullen strekken.,

kies! De Top 50 van de Mini-Fee Tuin Ontwerpen

Zomer In De Adirondacks

Bron: plowhearth.com

Gewoon gemaakt met een planter base en negen kleine fee accent beeldjes van met de hand geschilderd kunsthars, die je nog lang voor die speciale plek om weg te komen van alles! Met een mooie, hartverwarmende toon komt uw Miniatuur fairy tuin tot leven recht voor uw ogen., Een perfecte pasvorm voor een kleine tot middelgrote outdoor salontafel, zult u een harde tijd stoppen met uw kleine excursie in de fantasiewereld van uw eigen creatieve maken. Een schattig miniatuur huisje, visvijver, stepping-stenen, vuurput en natuurlijk, een paar Adirondack stoelen maken dit een perfecte huisdecoratie overal–binnen of buiten uw huis.

” kom naar mijn boomhut!”

bron: mymodernmet.com

laat gebroken potten je niet weerhouden om creatief te zijn in het tot leven brengen van je prachtige mystieke kleine tuin., Geef uw home decor accessoire de illusie van klimmen naar die kindertijd plaats van veiligheid met behulp van elke gebroken sectie om bezoekers te helpen uw denkbeeldige verblijfplaats te bereiken. Feeën zullen vooral genieten van het bereiken van de top van uw miniatuurtuin en neerkijken op uw uniek mooie creatie. Eenvoudig te monteren, gebruik gewoon elke beschikbare open ruimte in uw gebroken kleine tuinpot en vul deze met kleine plantenstekken en kiezels. Een paar nieuwsgierige feeën zullen ook een gevoel van betovering toevoegen.,

” start de Grill, jongens!”

bron: minigardener.wordpress.com

heb je je ooit afgevraagd wat te doen met die oude, verroeste barbecue in de achtertuin? Nou, schilder het gewoon, glans het en ga dan aan het werk met je Feeën tuin ideeën. Ja, u zult veel meubelbeeldjes en-stukken gebruiken, maar uw middelpunt wordt uiteindelijk het leven van uw barbecue-evenement. Bijvoorbeeld, je kunt zelfs kleine ijskisten hebben, miniatuur maïs op de kolven en nog veel meer., Echt genieten van het bouwen van deze! U zult helpen elimineren uw carbon footprint door het recyclen van een oud stuk schroot en maken het in iets moois.

hebben een Diy Fairy Garden Tea Party

bron: lifeisaparty.ca

charmant en prachtig mooi zijn woorden die deze betoverende tuin het best beschrijven. Het perfecte stuk om te gaan in een hoek van uw fee tuin of op uw keuken vensterbank, dit één stuk van home decor gaat met zowat elk huisontwerp of stijl., Wees er echter van bewust dat kleine fee tuinontwerpen zoals deze een goede maat theekop vereisen. Nadat je er een hebt gekregen, laat je sprookjestuinideeën en verbeelding de vrije loop met kleine beeldjes van meubels zoals een stoel of kleine paddenstoelen om de rest van de theekop te accentueren.

een tuin in uw tuin

bron: stylenon.com

Maak een betoverend prototype voor uw achtertuin met een mini-tuin display zoals deze. Een kleine buiten binnenplaats schuur centraliseert het basisontwerp voor dit huis of buiten stuk., Een kleine kas en bijbehorende paraplu-stijl kledinghanger dragen bij aan de authenticiteit van dit ontwerp. Markeer gewoon uw gekozen kruiden in de respectievelijke gangpaden, en je bent ingesteld om te beginnen met het gebruik van hen in uw favoriete salades. Als je toch bezig bent, vergeet dan niet om je tuinslang strak in te wikkelen, zodat hij niet op de grond loskomt.

Hit The Road Jack!

bron: domesticatedmama.,org

een van de leukste sprookjestuinideeën is dit unieke kamp met een kleine camper die op je wacht om binnen te stappen. Samen met een opvouwbare picknicktafel en voedselspullen bovenop, plant u binnenkort uw eigen roadtrip. Zorg ervoor dat je je lunch in de twee kleine picknickmanden verpakt, en neem je draagbare schommel mee voor de jongeren. Het accentueren van uw camping met natuurlijke vetplanten zal toevoegen aan de allure van uw kleine camper camping.

Spring Time In The Rockies

bron: craftsbyamanda.,com

een klein houten vogelhuisje, miniatuurfiguren en turfmos zijn alles wat je nodig hebt om deze prachtige minifeestuin te creëren. Miniatuur bloemen, stukjes takje en Dennenappel dakspanen zullen helpen versieren deze betoverende scène. Wat je ook doet, vergeet niet om veel kleur toe te voegen aan uw Rockies display–Weet je, feeën houden van bloemen. Een mooi stuk accessoire in elke huisstijl, dit voorjaar in de Rockies gaat goed, hetzij buiten onder een luifel of in een veranda achter., Als u opraken van dakbedekking materialen, probeer dan met behulp van stukken dode bladeren gelijmd op het dak. Eigenlijk, elk natuurlijk materiaal zal het lukken.

ontspannen in Central Park

bron: SaltTree

welke stad heeft geen aangewezen parkgebied nodig om haar bewoners te vernieuwen? Als New York er een nodig heeft, dan jij ook. Een eenvoudig te maken en gemakkelijk te presenteren presentatie, deze kleine miniatuur tuin wacht op een bezoek van feeën en bezoekers., Kleiner in grootte dan andere displays, het is een perfecte pasvorm als een middelpunt of een hoek stuk op een picknicktafel. Je moet een aantal kleine accessoires zoals de lamp post en kleine Park bankje te krijgen, maar het zal de moeite waard als bezoekers stoppen door voor ice tea en vragen over uw Central Park mini-Tuin.

vreemd vreemd Sprookjestuinidee

bron: wesharepics.info

je zult je afvragen of er feeën of heksenmeesters in deze spookachtige hut wonen., Na een tijdje zul je zien dat het allemaal leuk is. Dit fairy garden design is meestal niet het beste stuk om te gebruiken in een ontwerp gevuld met prachtige Victoriaanse home decor. Echter, voor rustieke, outdoor instellingen, het zal mengen in precies goed. Waar kun je mee versieren? Nou, zo ongeveer met alles; bovendien, niets hoeft echt te matchen. Hoe kun je dit huisontwerp noemen? Wat dacht je van een vreemde magische rommeltuin?

een stille Doe-het-zelf-sprookjestuin Wishing Well

bron: pintify.net

“Oh, I wish I were a wishing well,” gaat het kinderliedje., Nou, wens niet langer als u uw eigen mooie, fairy tuin ontwerp kunt maken. Met behulp van een kleine wishing well gemakkelijk gekocht bij elke hobby supply winkel, en het schilderen van een reeks van match stokken samen met floss om de spreekwoordelijke witte houten hek te maken, heb je je eigen DIY fairy tuin te wensen voor alles wat je ooit wilde.

Beach People

bron: joann.com

je kunt het niet veel gemakkelijker krijgen dan dit-of meer relaxed en casual., Een variatie op onze nummer 6 in fairy garden ideeën, deze is nog gemakkelijker samen te stellen als je gewoon een metalen rand container van een apparaat of metalen waspan te verzamelen, plant een kleine palmboom en string uit het strand lichten over een stuk draad of tandzijde. Een oude, speelgoed busje of gele schoolbus voegt de finishing touch als je je veranda klaar voor een hele dag leuke reis naar het strand. Zet in kleine, glinsterende, turquoise knikkers, en je hebt een prachtig oceaanontwerp voor uw DIY fairy tuinpresentatie.,

Some Enchanted Evening

bron: littletudorontheprairie.com

Creatief, verleidelijk en volledig betoverend, deze creatie voor uw sprookjestuin is iets wat u kunt gebruiken tijdens alle seizoenen van het jaar. Zodra de kersttijd arriveert, vervang gewoon de kleine blauwe bloemen voor opvallende rode kerststerren, en zet wat Katoen op de top van uw dak voor wat nepsneeuw. Tijdens de lente en de zomer, laat het landschap zoals oorspronkelijk getoond, en laat uw verbeelding doen de rest., Vul uw Miniatuur fairy tuin met kiezels, grotere grootte stenen of koffiebonen als je er een handig.

geweldig voor de verkoop in de tuin en Bazaars

bron: echoesoflaughter.ca

Dit arrangement van uw magische sprookjestuin kan gemakkelijk worden gepresenteerd op uw lokale tuinshow of kerk bazaar. Het mooiste van alles is dat het zich leent als een perfect cadeau item. Veel exposanten van fairy garden ideeën aarzelen niet wanneer ze vragen aan degenen die geïnteresseerd zijn in het kopen, “wat voor soort thema zou je willen?, U kunt dit item later in de week kiezen als u wilt.”Later, kopers gewoon halen hun op maat gemaakte tuin, en daar gaan ze om hun uniek geprepareerde cadeau item te leveren.

uw internationale sprookjestuin

bron: knitttingcrochet.com

met een voor de hand liggende vleugje Bonsai en nog een vleugje iets Mediterraans in gedachten, zal uw huisontwerp geen last hebben van een identiteitscrisis. Dit miniatuur fantasy garden concept gaat goed in bijna elke plaats die u het weer te geven., Met een kleine flair van een Japanse tuin setting, een bloeiende fruitboom en Spaanse klei potten naast een houten Park Bank, kunt u zien hoe dit creatieve ontwerp raakt alle bases, ongeacht uw huisstijl en ontwerp. Voor een meer dramatische flair, verf de container basis met contrasterende kleuren aan de omgeving waarin u het plaatsen van het display in.

meer ideeën voor tuinontwerp op de volgende pagina…


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *