moeten eigenaars hun Big Rig kopen of leasen?

0 Comments

Als u hebt besloten om een onafhankelijke eigenaar operator te worden, uw volgende grote beslissing zal zijn of u uw truck leasen of kopen. Er zijn voors en tegens aan elk, natuurlijk, dus het is belangrijk om uw persoonlijke parameters eerst in te stellen.

weet hoeveel, als er al iets beschikbaar is om als aanbetaling te doen, en heb een visie voor hoe u wilt dat uw lange termijn Financiën eruit zien., Wees ervan bewust dat degenen die net beginnen op hun eigen zijn niet waarschijnlijk het “gemiddelde” salaris voor een eigenaar operator raken, dus zorg ervoor dat u een realistische verwachting voor uw beginjaren van inkomen. Werk in of u met behulp van factoring of andere opties om uw cash flow te verbeteren.

laten we nu ter zake komen.

aankoop van een grote installatie

vanuit een puur financieel perspectief is de aankoop van uw eigen truck meestal de beste manier om te gaan., Wanneer u een vrachtwagen koopt, bouwt u eigen vermogen met de betaling van elke maand, net zoals u zou doen bij het hypotheken op een huis. Wanneer uw betalingen zijn voltooid, u de eigenaar van de truck regelrechte—u kunt blijven rijden Het betaling-gratis of gebruik maken van het eigen vermogen in het om de handel in voor een nieuwe rig wanneer u maar wilt.aan de andere kant vereist inkoop meestal een aanbetaling van ongeveer 10 procent van de aankoopprijs voor een nieuwe vrachtwagen en 20 tot 25 procent voor een gebruikte booreiland. Sommige kredietverstrekkers vereisen zelfs een brief van uw vervoerder waaruit blijkt dat u zal worden tewerkgesteld op een bepaald loon voor de duur van uw koopovereenkomst.,

wanneer u uw truck koopt, hebt u lagere verzekeringspremies dan wanneer u geleased. Er kunnen ook fiscale voordelen voor degenen die het bezit van hun eigen trucking bedrijf als ze weten hoe ze hun kaarten goed te spelen.

Houd er rekening mee dat de meeste inkoopovereenkomsten een lening van drie tot vijf jaar bevatten, dus zorg ervoor dat je je inzet.

leasen van een grote installatie

u kunt een vrachtwagen leasen als het huren van een appartement. Je bouwt geen eigen vermogen op met je betalingen, en je bezit de truck niet aan het einde van je leasetermijn., U doet, echter, meestal een buy-out prijs aan het einde waarvoor u kunt de vrachtwagen rechtstreeks te kopen. Deze buy-out optie is meestal een grote forfaitaire betaling die vooraf is bepaald wanneer u uw huurovereenkomst te ondertekenen.

wanneer u betrokken raakt bij een big rig lease, gaat u akkoord met bepaalde regels en voorschriften om de truck in goede staat te houden wanneer u hem weer inlevert. Sommige voorwaarden kunnen uw kilometerstand beperken-net als een persoonlijk voertuig, als u over uw toegewezen kilometers gaat, betaalt u een vooraf bepaalde kosten per mijl.

aan de positieve kant zal de verhuurder veel onderhoudskosten dekken., Immers, ze willen die truck terug in goede staat, omdat ze het bezitten.

het belangrijkste voordeel van leasing is de kortlopende besparingen. U betaalt meestal minder vooraf (weinig tot geen aanbetaling) en uw maandelijkse termijnen zullen minder zijn dan een koopovereenkomst. Sommige chauffeurs geven ook de voorkeur aan de flexibiliteit van het inleveren van de truck en het krijgen van een nieuwe, vooral als ze nieuw zijn in de industrie en willen experimenteren., Echter, als u van plan bent om te rijden voor meer dan drie jaar en hebben het geld voor een aanbetaling, de aankoop bespaart u duizenden op de lange termijn.Leasingovereenkomsten, net als aankopen, zijn ook drie tot vijf jaar; U kunt echter meestal terug uit een leasingovereenkomst voordat uw tijd om is. U betaalt gewoon een forfaitaire boete voor het verbreken van de huurovereenkomst. Beginners hebben de neiging om te gaan met leasing in het geval dat hun plannen niet werken voor een volledige drie jaar. Lees de kleine lettertjes van je huurcontract. Zet geld opzij voor het geval je de boete moet betalen voor het breken ervan.,

Hoeveel Kost Een grote installatie?

om een semi-truck te kopen, kijkt u meestal naar ongeveer $ 100.000, maar de uiteindelijke kosten kunnen variëren van $ 70.000 tot $ 175.000. Gebruikte semi truck verkoop kan beginnen zo laag als $ 15.000 voor een kale botten cabine en lopen tot $ 100,00 voor high-end modellen.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *