Traagschuim kussens: wat u moet weten

0 Comments

vervolg

om u hierbij te helpen, zijn er traagschuim kussens in verschillende vormen en maten, van de traditionele gezwollen rechthoeken tot een gebogen orthopedisch model dat is ontworpen voor achter-en zijslapers.

terwijl je op je rug slaapt, houdt de zwaartekracht je lichaam gecentreerd over je wervelkolom en houdt de banaanvormige kromming van je nek intact. Als je een back sleeper, deskundigen zeggen dat je een kleine, Afgeronde nek roll moet gebruiken om je nek en een platter kussen om de rest van je hoofd te ondersteunen., U kunt dit doen door het combineren van een paar verschillende soorten kussens, of door het gebruik van een contoured traagschuim een.

voor zijslippers moet het kussen hoger onder uw nek liggen dan onder uw hoofd. Als je op je zij slaapt, wil je je kin recht vooruit houden in een neutrale positie.

maar sommige mensen stoppen hun kin in een foetale positie. Dit dwingt uw hoofd naar voren en kan pijn veroorzaken. Studies hebben aangetoond dat een voorgevormd memory foam kussen kan helpen ondersteunen uw kin in de juiste houding.,

Als u vaak in vliegtuigen of in auto ‘ s slaapt, kan een hoefijzervormig memory foam kussen uw nek ondersteunen, zodat deze niet onaangenaam ver naar één kant valt. Zorg ervoor dat het niet te hoog is in de rug, of het zal je hoofd naar voren duwen als je in slaap valt.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *