voortijdige breuk van de membranen

0 Comments

in het ziekenhuis kunnen eenvoudige tests bevestigen dat uw membranen zijn gescheurd. Uw provider zal uw baarmoederhals controleren om te zien of het is verzacht en begint te verwijden (openen).

als uw arts vindt dat u PROM heeft, moet u in het ziekenhuis blijven totdat uw baby is geboren.

na 37 weken

als uw zwangerschap voorbij 37 weken is, is uw baby klaar om geboren te worden. Je moet snel gaan bevallen., Hoe langer het duurt voordat de bevalling begint, hoe groter uw kans op het krijgen van een infectie.

u kunt een korte tijd wachten tot u zelfstandig gaat bevallen, of u kunt worden geïnduceerd (zorg ervoor dat het geneesmiddel begint met de bevalling). Vrouwen die binnen 24 uur na het breken van hun water bevallen, hebben minder kans op een infectie. Dus, als arbeid niet op zichzelf begint, kan het veiliger zijn om te worden geïnduceerd.

tussen 34 en 37 weken

als u tussen 34 en 37 weken bent wanneer uw water breekt, zal uw leverancier waarschijnlijk suggereren dat u wordt geïnduceerd., Het is veiliger voor de baby om een paar weken te vroeg geboren dan het is voor u om een infectie te riskeren.

voor 34 weken

als uw water breekt vóór 34 weken, is dit ernstiger. Als er geen tekenen van infectie, de provider kan proberen om uw arbeid af te houden door u op bedrust. Steroïde geneesmiddelen kunnen worden gegeven om de longen van de baby snel te laten groeien. De baby zal het beter doen als zijn longen meer tijd hebben om te groeien voordat hij geboren wordt.

u krijgt ook antibiotica om infecties te voorkomen. Jij en je baby zullen heel goed in de gaten worden gehouden in het ziekenhuis., Uw provider kan tests doen om de longen van uw baby te controleren. Wanneer de longen genoeg zijn gegroeid, zal uw provider weeën veroorzaken.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *