waarom de neus van uw Lab roze is: het Dudley Lab

0 Comments

als uw gele Lab een roze neus heeft en deze zijn hele leven al heeft, dan is hij een Dudley Lab. Ze zijn een zeer zeldzaam type Labrador Retriever met een iets andere genetische make-up die een gebrek aan pigment in bepaalde delen van hun lichaam veroorzaakt. Maar, ze zijn echt niet veel anders dan een gewone Labrador Retriever.

Wat is een Dudley Lab?,

een Dudley Labrador heeft een neus, oogranden en voeten die geen pigment hebben en er roze uitzien vanaf de dag dat hij of zij wordt geboren tot aan zijn of haar dood. De roze neus, ogen en voeten zijn slechts een unieke genetische expressie en niets om je zorgen over te maken. Sommige mensen noemen Labs met bruine neuzen ook Dudleys. Echter, over het algemeen zijn ze gele Labs met helder roze neuzen.

wat als het niet altijd roze was?

sommige Labrador Retrieverneuzen beginnen roze te worden naarmate de honden ouder worden en dit proces wordt depigmentatie genoemd. Er is niets dat alarmerend of zorgwekkend zou moeten zijn., Het kan worden vergeleken met het haar van een oudere persoon die grijs wordt. Maar, als uw hond roze neus is gezwollen, lijkt pijnlijk of is knapperig dan zie een dierenarts.

Wat moet ik weten over mijn Dudley Lab?

hun neus kan gevoelig zijn voor zonnebrand op hun neus. Het is normaal gesproken geen probleem als je in een mild klimaat leeft, maar als je in een zeer warm, zonnig klimaat leeft, moet je met je dierenarts praten.

Dudley Labradors zijn geen geweldige showhonden. Ze zullen helaas punten verliezen voor hun roze neuzen, ogen en voeten., Maar, ze zijn net zo geweldig als een huisdier als elke Labrador die er zijn en vereisen zeer weinig speciale zorg of aandacht boven en buiten het gemiddelde Lab.

Dudley Labs zijn verbluffend en maken uitzonderlijke huisdieren. Het enige extra gezondheidsprobleem kan zonnebrand op de neus zijn. Als u zich zorgen maakt, praat dan met uw dierenarts.

Dudley Labs zijn echt schattig met hun zoete roze neuzen en hun kostbare gezichten. Het is moeilijk om een Dudley Lab pup te weerstaan., En daar is geen reden toe. Als u op zoek bent naar een huisdier dat zal houden van u en uw familie voor de komende jaren dan zijn dit de liefjes voor u… en de roze neus voegt gewoon karakter.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *