Young Living Producten voor gewichtsbeheersing

0 Comments

met het begin van het nieuwe jaar en de lancering van het nieuwe Slique in 60 programma van Young Living, hebben we een toename gezien in de interesse voor Young Living producten die helpen gewichtsbeheersing doelen te ondersteunen.* Hier zijn enkele aanbevolen producten van het Productmanagementteam van Young Living:

onze nieuwe Slique ™ – collecties bevatten Slique-producten en andere voedingsproducten om u te helpen een gezond lichaamsgewicht te behouden* * en voedingsgewoonten te ondersteunen.,

Balance Complete™ is het antwoord van Young Living op maaltijdvervanging. Samen met het leveren van 11 gram vezels per portie, Balance Complete bevat eiwitten, vitaminen en mineralen die nodig zijn voor een optimale voeding.

Power Meal™ is een heerlijke, vegetarische maaltijdvervanger op basis van rijst. Het is rijk aan calcium, antioxidanten en aminozuren en levert een indrukwekkende 20 gram eiwit per portie.

Pure Protein Complete™ is de perfecte anytime proteïne boost., Het levert 20 gram van een gepatenteerde wei-eiwitmix die wordt ondersteund door een gespecialiseerd enzymmengsel, een laagglycemische koolhydraatmatrix en royale hoeveelheden complementaire vitaminen en mineralen.

NingXia Red® is een krachtige antioxidant drank die hele Ningxia wolfberry puree bevat – een super blend van bosbessen, aronia, kers, granaatappel en pruimensappen, natuurlijk stevia-extract, druivenpitextract, puur vanille-extract en essentiële oliën van sinaasappel, Yuzu, citroen en Mandarijn.,

Core supplementen™ voegt vitaminen en mineralen toe aan uw dagelijkse gezondheidsroutine om een optimale gezondheid en welzijn te ondersteunen in één kit. De kit bevat nu OmegaGize3™, onze geherformuleerde Life 5™, Longevity™ en True Source™.

Digest & Cleanse™ verlicht een opgeblazen gevoel en ondersteunt een reeds gezond spijsverteringskanaal.**

Essentiële Olie van Grapefruit heeft een fris citrusgeur dat energiek en opbeurend is. Zoals veel koudgeperste citrusoliën, is het een populaire olie om te gebruiken in combinatie met gewichtsbeheersing programma ‘ s.,

pepermunt etherische olie is een van de oudste en meest gewaardeerde oliën ter ondersteuning van de spijsvertering.**

Stevia-Extract heeft een glycemische index van nul en is een geweldig alternatief voor geraffineerde suikers bij het bereiden van voedsel.

Zoals altijd horen we graag van u! Laat een reactie achter op deze blog ons te vertellen welke van de hierboven genoemde producten u zal gebruiken om te helpen ondersteunen uw gewicht-management doelen. Om uw deelname aan te moedigen, geven we een Slique-collectie weg aan vier gelukkige winnaars! Elke winnaar wint een van de volgende prijzen, met inbegrip van Slique onderhouden (Art. nr., 4711), Slique Assist (Art. – Nr. 4712), Slique Advanced (Art. – nr. 4713) en Slique Complete (Art. – nr. 4714). Om in te voeren, laat een reactie op deze blog post. Winnaars zullen worden aangekondigd op een toekomstige blog post. Succes!

—Ryan Seely, YL Associate Product Manager

*in combinatie met een gezond dieet en lichaamsbeweging.

* * deze verklaringen zijn niet geëvalueerd door de Food and Drug Administration. Deze producten zijn niet bedoeld om een ziekte te diagnosticeren, te behandelen, te genezen of te voorkomen


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *