What Happened To Gretchen Wilson: Reason Behind Her Disappearance

0 Comments

in het midden van de jaren 2000 stond Gretchen Wilson aan de top van de countrymuziekwereld. Ondanks het krijgen van haar grote doorbraak op de leeftijd van 31, de zangeres verscheurde de wereld van de country muziek met haar debuutsingle, “Redneck Woman”. De instant hit dreef haar naam rechtstreeks naar een Grammy Award winnen in 2004.

echter, binnen een korte tijd zou de zangeres net zo snel van ieders radar vallen als haar naam en faam steeg., Veel van haar fans hebben last van de vraag: Wat is er gebeurd met Gretchen Wilson? We hebben de antwoorden, dus maak je klaar om weggeblazen te worden.Gretchen Wilson werd geboren op 26 juni 1973 en werd geboren op 26 juni 1973. Haar moeder was nog maar 16 jaar. Ze groeide op in een kleine stad genaamd Pocahontas, Illinois met een bevolking van 800 mensen. Ze ging naar school tot de achtste klas, en op 14-jarige begon ze te werken om haar te helpen ondersteunen, haar grootmoeder, en moeder.,gedurende deze tijd werkte Gretchen als kok en barman in een bar genaamd Big O ‘ s in het nabijgelegen Pierron, Illinois. Gretchen ‘ s grootmoeder stelde haar voor aan klassieke countryartiesten als Patsy Cline. In 1996 verliet ze haar geboortestad met slechts $500 om een muziekcarrière op te bouwen in Nashville.

SHE ‘ S INTO ALL AMERICAN SPORTS

je zou kunnen zeggen dat de populaire country zangeres een echte roodbloedige, all-American girl is. Ze groeide op net ten oosten van St.Louis en is een grote fan van de St. Louis Cardinals., De country artiest nam zelfs een versie van haar hit, “Redneck Woman,” genaamd “Redbird Fever” ter ere van het honkbalteam.daarnaast is de zanger ook een grote fan van ijshockey en ondersteunt hij een ander populair professioneel sportteam. In April 2010, Ze bracht een aangepaste versie van haar lied “Work Hard, Play Harder” ter ere van de NHL ‘ s Nashville Predators, met herwerkte teksten waarin het team en haar fans.

weet u nog wie WILSON IS?

als je nog steeds een beetje onduidelijk bent over wie Gretchen Wilson is., Ze brak in de countrymuziekwereld in 2004 met haar hit “Redneck Woman. Gaat er al een belletje rinkelen? Ja, dat liedje. Het nummer was de debuutsingle van haar eerste studioalbum, Here for the Party.

het nummer was zo ‘ n hit dat het vijf weken lang op de top van de countrymuziekcharts bleef. Redneck vrouw verdiende Wilson een Grammy Award voor Beste Vrouwelijke vocale Land prestaties, hielp haar verkopen meer dan 5 miljoen exemplaren van haar album en leidde de weg naar drie meer top 5 singles van het album.,

die Redneck WOMAN SONG

Wilson ‘ s hit debuutsingle, “Redneck Woman” co-geschreven met John Rich. De zangeres ontmoette voor het eerst haar toekomstige medewerker, toen ze hem een visitekaartje en een zelfgemaakte demo gooide nadat hij haar vroeg waarom ze nog geen platencontract had. Ze was druk bezig met zingen met een Nashville house band en wilde niet gestoord worden. Wilson haalde inspiratie voor haar toekomstige hitnummer uit de verschillende gebeurtenissen in haar leven., De zangeres onthulde onlangs ook dat het kijken naar de zwoele muziekvideo van landgenoot Faith Hill voor haar smashhit “Breathe” uit 1999 haar een aantal ideeën gaf die uiteindelijk leidden tot de gedachten voor “Redneck Woman” in haar hoofd.

te veel te vroeg?

Wilson volgde het succes van haar Grammy Award-winnende lied en andere chart-topping songs van haar debuutalbum met een aantal daaropvolgende albums., In 2005, ze vrijgegeven All Jacked Up, dan is het album getiteld One of the Boys in 2007, die werd gevolgd door 2010 “S I Got Your Country Right Here en haar laatste studioalbum, 2013” S Right on Time.afgezien van al het werk dat gepaard gaat met het schrijven, opnemen en produceren van studioalbums, toerde Wilson voortdurend door Amerika en de rest van de wereld om haar muziek te promoten en op te treden in concerten. Met alle drukte van haar carrière, Wilson vond zichzelf minder en minder tevreden met haar baan en wilde meer tijd met haar nu-16-jarige dochter, Grace.,het succes van haar debuut als artiest kwam tot een verrassing voor de zangeres van Pocahontas, Ill. Het toeren, de optredens en de drukte waren een hoop voor iemand die uit een stad met minder dan 800 mensen kwam. Wilson geeft toe dat ze niet helemaal klaar was voor de verandering.

ze vertelde de Boot, ” Ik heb mijn hele leven op zoek naar dat moment, maar zo voorbereid als ik dacht dat ik was, ik was niet,” Wilson vertelt de Boot. “Het gebeurde zo snel. Ik had een grote label deal op het moment, en ik denk dat ze dachten dat ik de volgende Shania Twain.,”

werd het leven te moeilijk?

Wilson herinnerde ook aan de stress van de internationale tour data, ” Er was een reis die, denk ik, we de internationale datumlijn drie keer in een week en een half overschreden.”De zangeres voegde eraan toe,” Ik wist niet welke dag het was ” en zei dat ze worstelde om haar carrière en leven als moeder in balans te brengen.

“daar was ik echt niet klaar voor. Het was echt schokkend dat ik mijn kind ook meenam, op veel ervan. Kun je je voorstellen naar Australië te vliegen en je zorgen te maken waar de Ovaltine en luiers en dat soort dingen zijn?, Het was een beetje gek in het begin,” concludeerde ze.

FALLING of THE RADAR

De echte reden waarom Gretchen Wilson verdween uit de schijnwerpers van de countrymuziekwereld was dat ze haar leven opnieuw wilde beoordelen en zichzelf wilde vinden. Dus, na het uitbrengen van haar 2013 album, precies op tijd, Wilson besloten om een stap weg van de schijnwerpers. Het is een paar jaar geleden, maar de zangeres zegt dat ze zichzelf gevonden heeft.,

WHAT SHE THINKS ABOUT STEPPING AWAY

“I feel like everything got put out, not only vocally, but I, just physical, got put out, and I needed a little time off. Hoe gelukkig ben ik? Niet veel mensen krijgen te gaan, ‘Ik ga thuis te blijven met mijn kind voor twee jaar’, zei de Grammy Award winnaar.

” niet veel mensen krijgen om dat te doen, dus ik voel me zeer gelukkig dat ik heb om dat te doen.”Maar die tijd gaf me de wil om creatief te worden, ook. Het gaf me de tijd om na te denken,” voegde ze er toen aan toe., Ze wist dat het de juiste zet was, voor zowel haar fysieke als emotionele gezondheid.

haar tijd weg en terug in het spel

tijdens haar hiaat concentreerde Wilson zich op het Besteden van tijd aan zichzelf en het doen van “normale dingen” die andere mensen als vanzelfsprekend beschouwen. De pauze van de zanger uit de muziekindustrie duurde drie jaar. In 2017 had ze besloten dat het tijd werd voor haar om terug te gaan op het touring horse, beter voorbereid op de levensstijl van de zanger deze keer.,

WHAT SHE ” s DOING NOW

na haar drie jaar pauze van de muziek, sprong de toen 43-jarige countryzangeres weer op tournee. Terwijl de “Redneck vrouw” toegegeven dat het krijgen van terug in de dikke van het was een beetje een “enge” gedachte, ze was klaar om precies dat te doen. Ze kondigde in 2017 een nieuw album “Ready to Get Rowdy” aan.

als aanloop naar de release van het album in 2017, liet ze een nieuwe single vallen die de eerste was van het nieuwe album. Het nummer heet Rowdy., Haar laatste album heeft ook een extra 11 nummers die toe te voegen aan haar toch al opmerkelijke repertoire van nummers en setlists voor haar tours en optredens.

van zangeres naar uitvoerend

na het succes van haar vele albums, singles, het winnen van een Grammy, en het nemen van een pauze van de industrie, Gretchen Wilson is overgestapt van performer naar zakenvrouw. Ze begon haar eigen platenlabel genaamd Redneck Records en heeft al getekend haar eerste artiest in Jessie G. Jessie G is een Oregon native met dezelfde nederige, hardwerkende achtergrond als haar nieuwe mentor., De voormalige diepzee fisherwoman voor het eerst ontmoette Wilson na het winnen van een opening slot voor het land superster in een strijd van de Bands wedstrijd herinnerend, “ze”s al mijn idool voor mijn hele leven, en was als, “ik moet openen voor haar en ontmoet haar.””

een nieuwe mijlpaal voor WILSON

met de hulp van de Redneck vrouw bracht Jessi G haar debuutsingle” Army Ranger ” uit in mei 2018. Nu hebben ze hard gewerkt aan het samenstellen van een studio album. “We hebben de helft opgenomen, en we” ve zijn soort van vechten over een aantal nummers en wat de volgende single moet zijn,” legde ze uit op een recente persevenement.,

” Het ” is een proces geweest! Maar we zijn bijna klaar met het album.”De tijd kan alleen maar vertellen wat de samenwerking tussen Jessie G en de Redneck vrouw zal brengen. Alle tekenen wijzen echter op een succesvolle carrière voor beiden als zanger en producer duo. Duimen maar dat we een samenwerking krijgen met hen beiden die zingen.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *