Wissen van Je Sinussen in 20 Seconden door te Drukken op Je Gezicht

0 Comments

Foto: tridland ()

Geblokkeerde sinussen zijn niet leuk—vooral in 2020, wanneer elke seizoensgebonden sniffle of sinus hoofdpijn resultaten in een nieuw rondje “is het allergieën, of COVID?,”Methoden voor het omgaan met sinus congestie zal vaak vereisen dat u een pil (of meerdere) te nemen, sommige van hen met bijwerkingen die kunnen fungeren als een vrij sterk afschrikmiddel.

maar er is een slimme acupressuurtruc die uw probleem in slechts 20 seconden kan oplossen. Het komt van een oude Reddit thread van user gymfork:

duw je tong tegen de bovenkant van je mond en plaats een vinger tussen je wenkbrauwen en oefen druk uit., Houd het ongeveer 20 seconden vast en je sinussen zullen beginnen af te lopen.

reclame

wanneer u uw tong tegen het dak van uw mond duwt, richt u niet op een specifiek punt, maar drukt u het plat tegen de bovenkant. Als je loslaat, moet je een beetje beweging achter in je keel voelen. Het is een heel eenvoudige truc die de klus klaart.,

als dat voor u niet werkt, zijn er een paar andere methoden die u kunt proberen, zoals gesuggereerd door SimplyHealth UK:

  • het gewricht bij de brug van uw neus en oogkas is het gebied dat het meest wordt getroffen door neusverstopping. Gebruik uw duimen op het binnenste punt van elke wenkbrauw, in lijn met de zijkant van de neus. Druk gedurende 30 seconden en laat los, herhaal tot u de pijn voelt verlichten.
  • als het bovenstaande niet genoeg is, plaats je beide middelvingers naast elk van je neusgaten en je wijsvingers ernaast., Druk aan beide zijden met uw middelvinger, houd 30 seconden vast en druk vervolgens 30 seconden op uw wijsvingers. Herhaal dit totdat u een vrije luchtstroom in de neusgaten voelt.
G/O Media kunnen een commissie krijgen

als het duwen op uw gezicht niet werkt, merkt SimplyHealth UK ook op dat het knijpen van de band tussen uw duimen en wijsvingers met de andere hand gedurende 30 seconden elk kan helpen verlicht sinusdruk en spanningshoofdpijnen.,

<| div>

LPT: How to clear a blocked nose / Reddit
dit bericht werd oorspronkelijk gepubliceerd in September 2012 en bijgewerkt in augustus 2020 door Joel Cunningham om meer volledige informatie en een aantal aanvullende remedies te bieden, en om de headline te herzien en een nieuwe header afbeelding toe te voegen.

advertentie


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *