Kun Je Alcohol Drinken En Toch Afvallen?

0 Comments

Ik zal nooit de personal trainer zijn die zegt dat je niets mag drinken of eten. Het is niet mijn filosofie; nooit geweest en nooit zal zijn. Waarom? Omdat ik oefen wat ik predik. Ja, ik eet chocolade en ik drink graag een biertje met mijn vrienden, maar ik ken ook mijn grenzen, ik train hard en ik eet een uitgebalanceerd dieet.

Ja, u kunt alcohol drinken en afvallen.

Ik ben hier om je te vertellen dat je alcohol niet helemaal uit je leven hoeft te snijden., Maar, begrijp me niet verkeerd, dit is niet het groene licht om een fles wijn te openen vanavond of slam 8 espresso martini ‘ s na het werk deze vrijdag!

op 28, zijn we nooit het soort thuis gewichtsverlies programma geweest om je te vertellen dat je helemaal niet moet drinken, want dat is gewoon geen duurzame (of plezierige) manier om te leven. Het gaat allemaal om het vinden van de juiste balans, dus blijf lezen en ik geef je een aantal gezonde tips over hoe om sociaal te drinken, en nog steeds gewicht te verliezen.,

Contents

How to stay fit & healthy at home with 28

My online fitness & nutrition program has helped more than 400,000 Australians cook healthier meals, get fitter faster, and live healthier lives. I’d love to help you too.,

de waarheid is dat, zelfs als u meestal supergezond eet, te veel alcohol uw gewichtsverlies kan belemmeren en zelfs kan leiden tot gewichtstoename. Maar het goede nieuws is dat je nog steeds kunt genieten van een drankje zonder je doelstellingen voor gewichtsverlies te saboteren, maar eerst moet je begrijpen hoe (en waarom) alcohol je gewichtsverlies kan vertragen als je het niet op de juiste manier benadert.

waarom het drinken van (te veel) alcohol uw gewichtsverlies vertraagt.,

normaal verbrandt uw lichaam uw vetreserves om de energie te krijgen die het nodig heeft, wat precies is wat u wilt als u probeert af te vallen. Het probleem met het drinken van alcohol, terwijl je na een gewichtsverlies plan, is dat booze biedt een snellere, meer toegankelijke vorm van energie voor je lichaam dan vet doet. En, ongeacht hoeveel we zouden willen dat het anders was: als alcohol is zo veel gemakkelijker voor je lichaam om te zetten in brandstof in vergelijking met vet., En hier is de reden #1 Waarom drinken kan vertragen uw gewichtsverlies: het maakt niet uit hoe we zouden willen dat het anders was, uw lichaam zal altijd gaan voor de snelste en gemakkelijkste energiebron voor brandstof en, vet is het niet!

Als u wilt genieten van een sociaal drankje en zich aan uw gewichtsdoelstellingen wilt houden, dan gaat het om het vinden van een gezonde balans, zodat u ervoor kunt zorgen dat uw lichaam nog steeds vet verbrandt als brandstof.,

leer hoe je een drankje drinkt zonder aan te komen
5 Praktische tips die werken voor mij en duizenden van mijn 28ers!

waarom het extra moeilijk is om gewicht te verliezen als je samen drinkt met vetrijke snacks of maaltijden

Er is niets mis met een occasionele verwennerij en, op een gegeven moment, Weet ik zeker dat we allemaal bezweken zijn aan een late avond afhaalmaaltijd na een grote avond uit!, Echter, als gewichtsverlies is uw belangrijkste doel en je doet over het algemeen de juiste dingen om actief gewicht te verliezen, dan is hier mijn grootste stuk van advies: vermijd het eten van hoog-vet of calorie-hoog voedsel terwijl je drinkt.

het probleem met het eten van calorierijk voedsel wanneer u een biertje of wijn drinkt, is dat de calorieën van snacks die u eet niet zullen verbranden zoals ze normaal zouden doen., Dit komt omdat, zoals ik al eerder zei, alcohol levert veel gemakkelijke energie aan je lichaam, zodat de calorieën van die smakelijke, late-night chips zijn waarschijnlijk rechtstreeks worden verzonden in je vetcellen voor ‘bewaring’!

daarom doet het eten van vette of calorierijke maaltijden tijdens het drinken van alcohol echt pijn aan je gewichtsverlies doelen. Want niet alleen moet je nog steeds het gewicht dat je wilde verliezen afwerken, je gaat hard moeten werken om het nieuwe vet van je grote avondje uit eerst af te branden!,

als je weinig tijd hebt, ga dan naar mijn tips om een glas wijn of twee te drinken en toch af te vallen.

Waarom ‘dieet’ kunt u voor mislukking.

Er is zoveel slecht advies rond gewichtsverlies die er zijn., Het is maar al te gebruikelijk om te worden verteld dat iets ‘slecht’ voor ons is en dat we het volledig uit ons leven moeten snijden. Maar, na 20 jaar in de gezondheid & fitness industrie, kan ik u vertellen dat altijd ‘zonder’ geen duurzame manier van leven is, en het leidt vaak tot mislukking.

wanneer we te restrictief zijn en alles wat we genieten eruit snijden, voelen we ons vaak beroofd en dat kan een gevaarlijk negatief gevoel zijn dat ons kan leiden tot ‘bedriegen’ op ons dieet.

een gezonde, evenwichtige benadering van gewichtsverlies is de beste manier om gewicht te verliezen en het voorgoed af te houden.,

Ik heb ontdekt dat hoe harder de dieetbeperkingen die we onszelf opleggen, hoe groter onze kans om van de wagen af te vallen; en als we vallen, kunnen we hard vallen, wat leidt tot een ongezonde binge mentaliteit waar we over-beperken en over-genieten. Het is niet gezond en het is geen plezierige manier van leven.,

Over 400,000 people have learned how to live healthier lives at home with my 28 app

Reach your fitness & health goals for less than $2 a day

Monthly subscription, cancel anytime.,

genieten van een paar glazen drank zonder uw gewichtsverlies te vertragen.

Als u wilt afvallen, moet uw lichaam uw vet als brandstof gebruiken. Maar je weet ook (als je mijn uitleg hierboven leest) dat het drinken van te veel alcohol je gewichtsverlies kan vertragen, of zelfs omkeren. Dus, hoe geniet je van een glas of twee met vrienden en familie zonder het vertragen van uw gewichtsverlies doelen?

evenwicht en matiging.

matiging is de sleutel om van een drankje te genieten, gezond te blijven en toch af te vallen., Dus, met dat gezegd, Hier zijn 5 tips om u te helpen genieten van de occasionele bier of wijn en nog steeds het bereiken van uw gewichtsverlies doelen.

#1. Als je drinkt, overdrijf dan niet.

als het gaat om een duurzame gezonde levensstijl, geloven wij niet dat u een voedingsgroep uit uw dieet moet snijden, inclusief af en toe een glas of twee van uw favoriete alcoholische drank. Dus plan vooruit. Voordat je naar buiten gaat, heb je een dranklimiet in gedachten en maak een toezegging aan jezelf om je eraan te houden. Blijf sterk.,

Ga naar uw volgende evenement met de sterke intentie om slechts één of twee alcoholische dranken te drinken.

#2. Kies een gezondere drank optie.

zeker, dat witte chocolade espresso martini klinkt heerlijk, maar het zit boordevol suiker en je gaat veel onnodige calorieën drinken. Een manier om een paar alcoholische dranken te hebben en nog steeds gewicht te verliezen is om uw drankjes verstandig te kiezen., U kunt verminderen hoeveel vloeibare calorieën u verbruikt door het bestellen van een heldere geest met soda water, of ruil je cocktail voor een glas wijn. Lees verder om te leren: de beste alcohol om te drinken als je probeert om gewicht te verliezen

een standaard 142ml / 5oz glas wijn (zoals een pinot grigio of pinot noir) is meestal rond 120 calorieën, terwijl een Espresso martini cocktail rond 300 calorieën per drankje zou kunnen zijn!,

My program has helped 300,000 people lose over 3 million kilos. It really is the easiest way to get fit & healthy at home.

#3. Hydrate, hydrate, hydrate.,

Hydraterende tussen drankjes helpt je bezuinigen op de alcohol

Alternatieve elke alcoholische drank met een glas water. Niet alleen zal dit je re-hydrateren, maar je kan merken dat je gewend raakt aan het nippen van h20, en je hebt geen behoefte aan nog een biertje of wijn.

soms willen we gewoon een glas in de hand hebben tijdens sociale evenementen, maar we hebben niet echt de behoefte om te drinken., Dat is een van de redenen waarom soda water met verse limoen is mijn favoriete non-alcoholische drank (en je kunt die opdringerige vriend die altijd in voor een grote nacht dat je hebt wodka in die soda en limoen!).

soms willen we gewoon een glas in onze hand hebben tijdens sociale evenementen, maar we hebben niet echt de behoefte om te drinken. Soda en limoen is hier een geweldige optie!

#4. Sla je gebruikelijke training niet over-werk hard, speel hard!,

doe uw training als eerste in de ochtend voor uw grote avond uit en laat een training gepland voor de volgende ochtend. Je bent veel minder kans om overboord te gaan als je weet dat je al geboekt bent om naar een 9am spin class te gaan met een vriend!

# 5. Sla geen maaltijden over (maar ga ook niet te zwaar)

sla het eten niet over voordat u drinkt of u zou later in de verleiding kunnen komen om te Bingen.,

een grote fout die mensen maken is dat ze het diner overslaan om de vloeibare calorieën te compenseren die ze gaan consumeren. Dit is niet het antwoord!

eet een gezond diner vol magere eiwitten en goede vetten voordat u vertrekt, dit zal u helpen de absorptie van alcohol in uw bloedbaan te vertragen., Het zal u ook helpen om uw koel rond canapes en het kan zelfs helpen u weerstaan aan het doen van een late-night Maccas run, omdat, Laten we eerlijk zijn, Fastfood zijn altijd meer verleidelijk wanneer je hebt gedronken op een lege maag!

eet een gezond diner vol magere eiwitten en goede vetten voordat u vertrekt – het zal niet alleen helpen om de alcohol op te nemen, maar het zal minder waarschijnlijk zijn dat u later op de avond eet van ongezondere voedingsmiddelen.

verlangen naar een afhaalmaaltijd na een grote avond uit?, soms kunnen de best vastgestelde plannen om met mate te drinken ongedaan worden gemaakt; dus als je gisteravond een beetje hard tegen de drank ging, en je nu in de stemming bent voor een afhaalmaaltijd, volg dan deze snelle tips over hoe je gezondere afhaalmaaltijden kunt maken.

de slechtste drankjes te bestellen als je probeert om gewicht te verliezen

als je op dieet bent en je wilt een drankje, dan is het het beste om alles dat wordt geserveerd met een volle suiker softdrink zoals cola, of iets dat wordt geleverd met een room of kokosroom basis te vermijden., Helaas is het ook het beste om cocktails te vermijden (vooral die met kleine paraplu ‘ s erin!) omdat ze meestal zijn verpakt met veel shots van geesten en suiker, en het zal zeer snel duwen u over uw dagelijkse calorie limiet.

ga naar: de laagste caloriecocktails die u aan de bar kunt bestellen.

als u op dieet bent, moet u deze calorierijke dranken ten koste van alles vermijden!

Hier is een lijst van populaire cocktails die meer dan 400 calorieën per portie bevatten, dus doe je best om ze te vermijden terwijl je probeert af te vallen!,

  • glühwein
  • White Russian
  • Margarita (vooral als de premade sour mix wordt gebruikt)
  • fruitige Daiquiris
  • Piña colada
  • Long Island Ice Tea (dit kan tot 700 calorieën bevatten!)

hoewel we over het algemeen het tellen van calorieën niet aanbevelen omdat het sommige mensen kan leiden tot een ongezonde relatie met voedsel, kan het echter nuttig zijn wanneer u slimmere keuzes probeert te maken om gewicht te verliezen.,

beste alcoholische dranken als u op dieet bent

als algemene richtlijn zijn heldere gedistilleerde dranken meestal lager in calorieën dan donkere gedistilleerde dranken. Droge wijn heeft minder calorieën dan zoete wijnen. Witte wijn heeft minder calorieën dan een zware rode wijn. En mousserende wijn heeft minder calorieën dan witte wijn.,iv>

See our list of the lowest calorie cocktails

If you decide to enjoy a cocktail while you’re trying to lose weight, ask the bartender to skip the sugar syrup.,

Cocktails gemaakt van hoogwaardige ingrediënten moeten geen toegevoegde suiker nodig hebben om geweldig te smaken.

veel Espresso martini-recepten kunnen bijvoorbeeld ongeveer 350 calorieën bevatten, deels omdat ze het gebruik van suikerstroop en suikerrijke koffielikeuren aanbevelen. Maar als je je espresso martini met sterke drank van de bovenste plank maakt en je in plaats van een likeur een smooth-proeverij espresso gebruikt voor je koffiesmaak, dan kun je gemakkelijk 100 calorieën verminderen door de toegevoegde suiker te vermijden, en je espresso martini zal nog steeds heerlijk zacht smaken.,

Ready for me to be the personal trainer in your pocket?,

word fitter en gezonder thuis met 28

Ik heb meer dan 400.000 Australiërs geholpen gezonder te leven en bijna 4 miljoen kilo te verliezen met mijn online programma. Word nu lid voor directe toegang tot thuis HIIT workouts, yoga, heerlijke seizoensgebonden maaltijd plannen, mindset & motivatie middelen, live Australische ondersteuning, en meer!

Het is minder dan $ 2 per dag. Maandelijks abonnement. Zeg maar af.,

meer hulp nodig? FAQs

heeft u een vraag? Geef ons een regel en we komen zo snel mogelijk bij u terug

Posted by Sam Wood

Vader en echtgenoot, op een missie om mensen te helpen meer te bewegen, beter te eten en een positieve verandering in hun leven aan te brengen., Sam Wood heeft meer dan 20 jaar ervaring als personal trainer en wordt erkend als een van Australië ‘ s toonaangevende experts en media commentatoren in de gezondheid & fitnessindustrie. Sam is de oprichter en personal trainer van 28, Australië ’s #1 home fitness en voeding programma, en hij” s ook de trotse eigenaar van Australië ‘ s grootste personal training studio, the Woodshed, gevestigd in Brighton, Melbourne.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *