Waarom ik Denk dat Alle Scholen Moeten Afschaffen van Huiswerk

0 Comments
– Getty Images

Getty Images

Door Vicki Abeles

14 April 2017 2:17 UUR EDT

Hoe lang is uw kind werkweek? Dertig uur? Veertig? Zou het u verbazen te horen dat sommige basisschoolkinderen werkweken hebben die vergelijkbaar zijn met de schema’ s van volwassenen?, Voor de meeste kinderen duwen verplichte huiswerkopdrachten hun werkweek ver buiten de schooldag en diep in wat andere arbeiders overwerk zouden overwegen. Zelfs zonder sport of muziek of andere school-gesponsorde extracurriculars, de dagelijkse huiswerk slog houdt veel studenten op de klok, zolang advocaten, leraren, medische bewoners, vrachtwagenchauffeurs en andere overwerkte volwassenen. Is het een wonder dat,verstoken van de arbeidsbescherming die we volwassenen bieden, onze kinderen lijden aan een epidemie van terugtrekking, angst en depressie?,

nu mijn jongste kind slechts enkele maanden verwijderd is van het afronden van de middelbare school, herinner ik me al de onnodige ellende en gemiste kansen die alle drie mijn kinderen leden vanwege hun eindeloze opdrachten. Toen mijn dochters op de middelbare school zaten, drong ik ze voor middernacht in bed en vond ze dan clandestien studeren onder de dekens met een zaklamp. We bezuinigen op hun activiteiten, maar nog steeds vonden we vast te zitten in een systeem op overdrive, terug naar huis van hectische dagen om 18: 00 alleen om uren meer van huiswerk gezicht., Nu, zelfs als een senior met een matige cursus belasting, mijn zoon, Zak, heeft vele weekends studeren, het vinden van weinig tijd voor de oefening en frisse lucht essentieel voor zijn welzijn. Week na week, en zonder extracurriculars, logt Zak veel meer dan de 40 uur die volwassenen traditioneel elke week werken — en zonder erkenning van zijn” bazen ” dat het te veel is. Ik kan het aantal gedeelde avonden, weekenduitjes en diners niet tellen dat onze familie heeft gemist en nooit meer terug zal komen.

hoeveel naschoolse tijd moeten onze scholen echt bezitten?,in het midden van de waanzin afgelopen herfst zei Zak tegen me: “Ik voel me alsof ik op weg ben naar mijn dood. De constante eisen van mijn tijd sinds de vijfde klas gaan gewoon door met afstuderen, naar de universiteit, en dan naar mijn baan. Het is alsof ik op een eindeloze loopband zit zonder tijd om te leven.”

mijn geest brokkelde samen met de zijne.net als Zak vragen veel mensen zich nu af waarom kinderen en tieners zo veel gevraagd worden dat ze dun gestrekt en overwerkt raken., Studies hebben lang aangetoond dat er geen academisch voordeel aan de middelbare school huiswerk dat verbruikt meer dan een bescheiden aantal uren per week. In een studie van middelbare scholieren uitgevoerd door de organisatie voor Economische Samenwerking en ontwikkeling (OESO), concludeerden de onderzoekers dat “na ongeveer vier uur huiswerk per week, de extra tijd geïnvesteerd in huiswerk heeft een verwaarloosbare invloed op de prestaties.”

op de basisschool, waar we vaak overwerk toewijzen, zelfs aan de jongste kinderen, hebben studies aangetoond dat er helemaal geen academisch voordeel is aan een hoeveelheid huiswerk.,

onze onbetwiste acceptatie van huiswerk druist ook in tegen alles wat we weten over menselijke gezondheid, hersenfunctie en leren. Hersenwetenschappers weten dat rust en lichaamsbeweging essentieel zijn voor een goede gezondheid en echt leren. Zelfs Top volwassen professionals in gespecialiseerde gebieden zorgen ervoor om hun werk te beperken tot geconcentreerde periodes van focus. Een historische studie van hoe mensen expertise te ontwikkelen bleek dat elite muzikanten, wetenschappers en atleten doen hun meest productieve werk slechts ongeveer vier uur per dag.,

toch blijven we onze kinderen overwerken, waardoor ze de kans wordt ontnomen om hun gezondheid te cultiveren en diep te leren, waardoor ze worden belast met een gebrek aan evenwicht in sedentaire, academische taken. Amerikaanse middelbare scholieren, in feite, doen meer huiswerk per week dan hun collega ‘ s in het gemiddelde land in de OESO, een 2014 rapport gevonden.

Het is tijd voor een opstand.

al beginnen kleine opstanden. Middelbare scholen in Ridgewood, N. J., en Fairfax County, Va. onder andere, hebben verboden huiswerk tijdens schoolvakanties. De hele tweede klas op Taylor basisschool in Arlington, Va.,, afgeschaft huiswerk dit academiejaar. Burton Valley basisschool in Lafayette, Californië., maakte huiswerk in de merken K door 4. Henry West Laboratory School, een openbare K-8 school in Coral Gables, Fla., geëlimineerd verplicht, graded huiswerk voor optionele opdrachten. Eén Lexington, Mass., basisschool is het besturen van een huiswerk-vrij jaar, vervangen door lezen voor het plezier.aan de andere kant van de Atlantische Oceaan begonnen studenten in Spanje in November een nationale staking tegen excessieve opdrachten., En een tweede klas leraar in Texas, haalde de krantenkoppen dit najaar toen ze stopte met het sturen van extra werk naar huis, in plaats daarvan aandringen gezinnen om ” besteden uw avonden doen dingen die zijn bewezen te correleren met studenten succes. Eten als gezin, samen lezen, buiten spelen en je kind vroeg naar bed brengen.”

Het is tijd dat we luid roepen om een duidelijke en eenvoudige verandering: een werkweek limiet voor kinderen, het tellen van de tijd op de klok voor en na de laatste bel., Waarom zouden scholen hun gezag uitbreiden tot ver buiten de grenzen van de campus, het dicteren van activiteiten in onze huizen in de uren die behoren tot gezinnen? Een volledig verbod op naschoolse opdrachten zou optimaal zijn. Afgezien van dat, kunnen we het op zijn minst verstandig eens over een GLB te beperken kinderen tot een 40-urige werkweek — en minder uren voor jongere kinderen.

resistentie zelfs tot deze redelijke limiet zal wijdverbreid zijn. Mike Miller, een leraar Engels aan de Thomas Jefferson High School voor Wetenschap en technologie in Alexandria, Va.,, ontdekte dit uit de eerste hand toen hij een huiswerkcommissie leidde om de gebruikelijke aanpak te heroverwegen. Hij had het onderwijs onderzoek gelezen en vond een vergeten beleid op de provincie boeken beperken huiswerk tot twee uur per nacht, totaal, inclusief alle klassen. “Ik dacht dat het een slam dunk zou zijn” om de twee uur durende pet stevig op zijn plaats te zetten, zei Miller.

maar onmiddellijk begonnen mensen te dwarsbomen. “Er was veel angst in de gemeenschap,” zei Miller. “Het is alsof je van een hoge duik springt met de toekomst van je kinderen. Als we het huiswerk terugbrengen tot twee uur of minder, komt het dan goed met mijn kind?,”Uiteindelijk stemde de Commissie alleen in met een huiswerkverbod voor schoolvakanties.

Miller ‘ s response is een geweldig model voor ons allemaal. Hij besloot om opdrachten in zijn eigen klas te beperken tot 20 minuten per nacht (de meest toegestane voor een student met zes klassen om de twee uur max te halen). Zijn studenten faalden niet plotseling. Hun testscores bleven stabiel. En ze begonnen hun meer ademende schema te gebruiken om creatiever, doordacht werk te doen.

dat is de manier waarop we een gezond werkschema voor kinderen krijgen: door tegelijkertijd grote en kleine veranderingen na te streven., Zelfs als we samen aandringen op beleidswijzigingen op het niveau van de wijk of de individuele school, kunnen alle leraren nu, als individu, optreden om de druk op overwerkte kinderen te verlichten.

als ouders en studenten kunnen we ook organiseren om huiswerk de uitzondering te maken in plaats van de regel. We kunnen erop staan dat elke familie, leraar en student zonder boete mag afmelden voor opdrachten om plaats te maken voor belangrijke activiteiten, en we kunnen veranderingen zoeken die oefenoefeningen en opdrachten verschuiven naar de eigenlijke schooldag.,

We zullen weten dat ons werk alleen gedaan is als Zak en elk ander kind kunnen uitklokken, eten, goed slapen en gezond blijven — precies de dingen die nodig zijn om diep betrokken te raken en te leren. Dat is de basisnorm die de wet toepast op werkende volwassenen. Laten we hetzelfde doen voor onze kinderen.Vicki Abeles is de auteur van de bestseller Beyond Measure: Rescuing an overschatte Generation, en regisseur en producent van de documentaires “Race to Nowhere” en “Beyond Measure.”

neem contact met ons op op [email protected]


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *