welke ribben zijn welke? Identificatie van de 4 soorten varkensribben.

0 Comments

Ribs zijn een van de marquee varkensvlees gerechten die een favoriet zijn bij achtertuin barbecues, familiereünies of een andere plaats die mensen verzamelen over voedsel. Hier is wat informatie over hoe je de juiste snede van ribben kiest.

Spareribs

Spareribs zijn de lange sneden van de buik achter de schouder. Rekken hebben meestal 11-13 botten en hebben vlees op de top van en tussen de botten., Hoewel ze de minste hoeveelheid vlees hebben, denken veel mensen dat ze het lekkerst zijn.

St.Louis-stijl ribben

net als de spareribs komen St. Louis-stijl ribben uit de buik, maar worden iets verder bijgesneden. Geen borstbeen, kraakbeen of punten. Het resultaat is een rechthoekig rek van heerlijkheid. De Kansas City variëteit is zeer vergelijkbaar met nog meer bot verwijderd.

Back Ribs

ook wel loin ribs, baby back riblets of riblets genoemd, zijn deze lekkere kleine jongens klein en gemakkelijk vast te houden., Ze hebben de neiging om een beetje dikker dan andere stijlen, maar smaken geweldig wanneer goed gedaan. Elke plaat is over het algemeen ongeveer 1-1/2 pond en zijn zeer smaakvol.

Country-Style Ribs

Country-style ribs zijn afkomstig van de schouder (of het blad) van de karbonadestreng. Hiermee vind je het meeste vlees per bot en de minste hoeveelheid vet. Je kunt met je vingers eten, maar ze hebben genoeg vlees om ze te mes-en-vork.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *